SMART HOME & ENTERTAINMENT

SMART HOME & ENTERTAINMENT

Ook voor het wooncomfort en beleving kunnen wij jou van dienst zijn. In onze showroom kunnen we je laten zien wat Smart Home voor jouw leef comfort in huis kan betekenen. 

Denk hierbij aan een goed lichtplan in combinatie met intelligente bediening, of het aansturen van zonwering, gordijnen, tv of muziek.


Ons ontwerpteam kan je hierbij helpen om alle mogelijkheden met je te bespreken en te verwerken in een plan. Tevens kunnen wij op het gebied van beeld en geluid intergratie in het interieur jou van dienst zijn. 


Zelfs de installatie kunnen wij in samenwerking met onze vakkundige partners voor je uit handen nemen.

Naast een prachtige meubel collectie van het merk Spectral waarin beeld en geluid naadloos wordt verwekt hebben wij tal van Smart Home oplossingen 

in ons assoritment. 

Te denken aan Smart TV's van de merken Samsung en LG, Sonos mulitroom audio voor een complete audio beleving door het hele huis en natuurlijk alles te bedienen via je eigen stem, een Smart phone of tablet. 

Naast het audiovisuele aspect bieden wij tevens een uitgebreide collectie aan design schakelmateriaal uit de veelzijdige collectie van Jung.


Voor meer informatie of het maken van een afspraak neem contact met ons op via:
telefoon: 0561-475418 of stuur een mail naar: studio@bywansleeben.nl