CONTACT

CONTACT US

WE ARE HERE TO HELP

VAN MENS TOT MENS

by Wansleeben verzorgt voor haar klanten indien gewenst het complete traject: van het eerste adviesgesprek, de moodboards, 3D presentaties, kleur- en verlichtingsplannen, tot de bouwbegeleiding en uiteindelijk oplevering. Een eigen montageteam draagt zorg voor een vakkundig eindresultaat.

‘Ons concept kent geen grenzen’, 

‘Niet qua creativiteit en niet qua landsgrenzen. We werken door heel Nederland, maar bijvoorbeeld ook op Bonaire, in Oostenrijk en Spanje. Klanten ontmoeten we niet alleen in de winkel, maar eveneens onderweg en op reis. Als ontwerpers en spontaan van mens tot mens. Als er een klik is, komen daar vaak de mooiste projecten uit voort.’

Telefoon+31561475418

AFWIJKENDE OPENINGSTIJDEN 2023:


Vanwege de zomervakantie zijn wij *gesloten van:


Dinsdag 25 Juli tot Woensdag 9 Augustus 2023

*Tijdens deze periode worden e-mailberichten beperkt gelezen en teruggekoppeld.&Vanwege een oplevering op Bonaire is de showroom in Beetsterzwaag gesloten, uiteraard zijn wij *bereikbaar via e-mail en per telefoon:


Maandag 11 September tot Maandag 9 Oktober 2023


*Tijdens deze periode hebben wij beperkt toegang tot onze e-mailberichten.

Het kan zijn dat een terugkoppeling langer op zich laat wachten dan dat u van ons gewend bent, daar wij ons in een andere tijdzone bevinden. (telefonisch zijn wij beperkt bereikbaar tussen 13.00 - 15.00uur Nederlandse tijd)