KEUKEN STUDIO

KEUKEN STUDIO

Mesons Cucine by Wansleeben


De keuken en de woonkamer versmelten tot één uitnodigende en verfijnde ruimte is waar wij ons in onderscheiden.


Volumes en materialen dragen bij aan het onderscheiden van de verschillende ruimtes, waardoor een consistent en verfijnd effect ontstaat.


Een gevoel van naadloze continuïteit wordt versterkt door de esthetische lijnenspel van diverse opstellingen die desgewenst al zijn technische elementen kan verbergen.

Nieuw Vibes

Nieuwe Materialen

& Afwerkingen


Balans en verfijning zijn de gemeenschappelijke noemers van een keuken die zachte tinten en volumes combineert met uitzonderlijk strakke lijnen.


Hout, een zachte beige tint en steen zijn de onderscheidende texturen van een arrangement dat hedendaagse details perfect combineert met meer traditionele details. De architectuur wordt bepaald door de hoge kasten en de bovenkasten van de hoge kasten. In combinatie met schuifdeuren verdelen deze laatste twee verschillende delen van de keuken.

het kloppend hart van je huis

Persoonlijk
& Doordacht


De keuken is een ruimte die dagelijks intensief gebruikt, ook wel het kloppend hart van je huis.

Het creëren van de juiste sfeer en stijl is heel persoonlijk.Daarom is het belangrijk dat er een goed en doordacht ontwerp wordt gemaakt, waarbij een praktische indeling, fraaie vormgeving en de juiste materialen worden verwerkt.

Ons ontwerpteam kan hier uitstekend bij helpen.

Na een gedegen inventarisatiegesprek waarbij wij alle mogelijkheden zullen bespreken en wensen hierin meenemen gaan wij aan de slag met het ontwerpen.

M2

22mm fronten

M2 - MOGELIJKHEDEN
M2 - Goccia
M2 - Riga
M2 - Petra
M2 - Linea
M2 - Memo
M2 - Crea

Materialen & Afwerkingen

basis afwerkingen voor de fronten, werkbladen

naast onze uitgebreide selectie aan basis mogelijkheden vanuit de fabriek is er ook ontzettend veel mogelijk op-maat, wij adviseren u graag over de mogelijkeheden en unieke afwerkingen.

Afwerkingen
Afwerkingen - Deuren
Afwerkingen - Werkbladen
Afwerkingen - Werkbladen & Doors
Afwerkingen - Werkbladen & Doors

SOME

suggestions, new colour and material combinations.